sunnuntai 24. elokuuta 2008

Keittiöni






Kurpitsamoska-blogi aloitti hauskan postauksen kuvaten oman keittiönsä ja Sillä sipulit jatkoivat tätä aivan mahtavaa sarjaa. Tästä rohkaistuneena ja karmaisevasta feikkikivitasoistani huolimatta laitan minäkin muutaman kuvasen pikkuruisesta keittiöstäni.

Pidän keittiössäni siitä, että se on avokeittiö ja valoisa. Kaappitilat eivät ole suunniteltu harmikseni kaikkea tilaa hyödyntäväksi ja noh kaapit ovat neutraalit. Laatta on ihan nätti, mutta kaikki tasot ovat häpeällisen rumat. Itse en olisi valinnut ollenkaan tämän tyyppistä, mutta hölmöltä tuntuisi ruveta uutta repimään ja remppaamaan. En oikein saanut kokonaisuudesta kuvia kunnolla, kun seinät tulivat kuvatessa vastaan. Hana muuten on mielestäni kaunis.









Tässä vähän otantaa keittokirjoistani, jotka eivät todellakaan ole keittiössä, kun mausteeni vievät kaikki kaappitilat... Muutamia kirjoja minulla on vielä jemmattuna muualle hyllyihin, mutta tässä nämä jotka ovat kauniisti yhdessä.

10 kommenttia:

Merituuli kirjoitti...

olipas hauska nähdä keittiösi Rossana! aika samanmallinen kun meillä. Mihin sinun ovesi johtaa?

ja höh, ei nuo tasot nyt olleet yhtään niin pahat kuin mainostit ;).
hana tosiaan on kaunis ja keittiösi mukavan valoisa.

herkullisen värikäs keittokirjahylly!

Merja kirjoitti...

Hyppysellinen: Salainen ovi johtaa vessaan/kodinhoitohuoneeseen:D. Voi juosta suoraan yrjölle keittiöstä, jos on pahaa ruokaa:D:D. Valitettavasti ei ihanasti terassille niinkuin teillä:).

Mä en kuvannut noita tasoja tarkasti. Jotkut tummat puiset olisivat ihanat..

Anonyymi kirjoitti...

Mitä himokkaimpia keittokirjoja! TAHTOO! Ja tasoissa ei ole mitään vikaa. Itselläni kun on 40 vuotta vanhat, naarmuuntuneet ja ikiliassa olevat, että siihen nähden....

Merja kirjoitti...

Mari: Joo mutta sun näköalas voittaa kaiken!

Virpi P. kirjoitti...

Mikä kirjavalikoima...!

Merja kirjoitti...

Katriina:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan kivan ja toimivan näköinen keittiö.Pidän tosta vitriinikaappijutusta, jossa on avoin tila keittiön ja muun tilan välillä.Itse just muutin ja keittiö on suht koht ok,)vaaleamman värinen tosin saisi olla) mutta kaapit ovat Suomen keittiöihin verrattuna kamalan korkealla, joten vaikken ole edes kamalan lyhyt, joudun koko ajan nousemaan tuolille, kun haluan jotain kaapista ottaa.
Kiva kokoelma keittokirjoja on sulla siellä.

Merja kirjoitti...

Yaelian: Keittiöni on tosiaankin toimiva ja ehkä ihan hyvä, ettei kaappitilaa ole niin paljon. Musta vähän tuntuu, että oli keittiö minkä kokoinen tahansa saisin sen tukittua täysin lukuisilla astioilla ja maustepussukoilla:D.

arleena kirjoitti...

Krisu kertoikin, että keittiöitä on vilahdellut siellä sun täällä. Soma keittiö sinulla. Kyllä siellä sopii kokkailla.

Olen esitellyt jo tuossa kevät-alkukesänä arleenan sanomissa omaani. Kun tuli uusittua kaapistot. Tyytyväinen olen.

Merja kirjoitti...

Arleena: Sun keittiösi on ihana! Tehääks vaihtarit:D?