perjantai 27. kesäkuuta 2008

Teriyakikana




Teriyakikanaa nuudeleilla

Marinadi:
1 valkosipulin kynsi
1,5 tl raastettua inkivääriä
0,8 dl vaaleaa soijakastiketta
1 rkl sakea
0,6 dl miriniä
450 g kuutioituja kanan rintafileitä

Laita kana marinoitumaan jääkaappiin n. puoleksi tunniksi ja keittele nuudelit valmiiksi.

2 rkl rypsiöljyä
1 tl seesamiöljyä
1 sipuli
2 tl sokeria
kevätsipulia
seesaminsiemeniä

Valuta kanat marinadista ja laita pieneen kattilaan marinadi talteen. Wokkaile kanat rypsiöljyssä kypsäksi. Kiehauta marinadi ja anna porista pari minuuttia. Wokkaa sipuleita minuutti ja lisää nuudelit ja marinadi. Sekoittele. Koristele seesaminsiemenillä ja kevätsipulilla.

Ei kommentteja: