torstai 22. toukokuuta 2008

Söpöt naposteltavat




Nämä pikkuruiset vadelmapiiraset ovat hyvä makea sormiruoka juhliin. Kun tekee ison taikinan voi puolet pohjista täyttää suolaisella täytteellä ja puolet makealla. Rahka keventää täytettä ja vadelmat tuovat raikkauta herkkuun.


Vadelmaherkut

Taikinaohje on n. kuudelle pikku vuoalle ja täytettä jää vadelmarahkaksi.


1 annos piirakkataikinaa


Täyte:

1 tlk mansikkakermaa

1tlk maitorahkaa

vanilja-aromia

sokeria maun mukaan

vadelmia koristeeksi

7 kommenttia:

Merituuli kirjoitti...

söpöjä ovat, mutta myös aika tyylikkäitä...voivatko ne olla samassa ruuassa - söpöys ja tyylikkyys? ilmeisesti ;)

Merja kirjoitti...

Kiitos! Mielestäni valokuvat onnistuivat aika hyvin. Täytyy ehkä siirtyä vain makeisiin herkkuihin, kun niistä tuntuu saavan kauneimmat kuvat:D

Anna kirjoitti...

Tuo pursotus tuo näihin ihanaa glamouria! Olisivat paljon tavanomaisempia, jos täyte olisi vain lätkäisty lusikalla päälle (niinkuin mä yleensä aina tällaisissa teen...).

Merja kirjoitti...

Mä ostin uuden pursottimen jo äitienpäiväksi, mutta nyt vasta uskaltauduin kokeilemaan.. Tästä lähtien pursotan kaiken lautaselle, tulee niin nättiä :D.

Merituuli kirjoitti...

toi on muuten anna totta!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan mielettömän suloisia! :)) Tästä sain heti idean mitä teen tupareihini syötäväksi :> Ihania!

Merja kirjoitti...

Martina: Kiva kuulla:). Ovat helppoja tehdä ja näyttävät nätiltä. Ihan täydellistä:).