perjantai 23. toukokuuta 2008

Hunajainen tervehdys


Hunajaa ja jogurttia

Kyse ei ole mistään uudesta eikä maatamullistavasta. Valokuva laskevassa ilta-auringossa onnistui kivasti niin ajattelin julkaista tämän. Miljoonat ihmiset ovat vuosituhansina varmasti löytäneet saman hunajan ja jogurtin yhdistelmän. Silti joka kerta tämä jaksaa yllättää puhtailla mauilla, makean ja hieman happan yhdistelmällä. Kreikassa tämä taitaa olla todella arkinen makupala.

Hunajainen tervehdys sopii hyvin välipalaksi, aamupalaksi tai jälkiruoaksi. Kaunis keltainen hunaja ja kermainen jogurtti yhdistettynä rouskuvaan manteliin on vain niin maistuva. Voit korvata mantelin millä pähkinällä haluat. Oma toinen suosikki on kauniin vihreä pistaasi.

Vihreän curryn blogissa löytyy ohje itsetehtyyn jogurttiin. Itse käytin Lindahlsin turkkilaista jogurttia.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hunajaa ja jogurttia on vain saatava säännöllisin väliajoin. Se on jotenkin niin puhdistavaa :)

Kaunis kuva!

IreneKin kirjoitti...

Kiitos viittauksesta. Ja todellakin, ihana kuva! (Ei sun tarvitse ainoastaan kakkuihin siirtyä hyvien kuvien saamiseksi :) ).

Merja kirjoitti...

Hanna: Tuo on niin totta:)

Irene: Eipä kestä:). On hienoa, kun ihmiset jaksavat tehdä vielä itse alusta loppuun asioita, joita saa kaupasta valmiina. Itsetehty voittaa aina kaupasta ostetun.

Joskus vaan onnistuu valoilla ja väreillä saamaan juuri ihanan tunnelman kuvaan. Tästä kuvasta kyllä kiitos ilta-auringon ja tuon sinisen astian yhteisheijastus.

IreneKin kirjoitti...

Itsetekeminen on vaan niin hauskaa, ei kai sitä muuten jaksaisi. Ja noh, älä ole kuvien suhteen turhan vaatimaton - kyllä rajaus ja asettelu ratkaisee paljon. Ja kamera...välillä yritän web-kameralla, ja sillä ei voi yhtään kohdistaa tai rajata, se on hiukan piinallista.

Merja kirjoitti...

irene: Mulla olisi haaveena ostaa järkkärikamera, kun tuon pokkarin ulottuvuudet ovat aika rajalliset. Katsotaan mitä tuolta Japanista tarttuu mukaan:).

IreneKin kirjoitti...

Lol, en tiedä, kadehdinko enemmän Japanin-matkaasi vai tulevaa järkkärihankintaa ;) ;). Molemmat kuulostaa hienoilta, hyvää reissua!

Merja kirjoitti...

Ei saa vielä innostua tuosta järkkäristä, kun tiedän, että Tokion muutkin houkutukset voivat viedä mennessään:D.