maanantai 25. elokuuta 2008

Kirsikkainen täytekakku






Tein syntymäpäiväjuhlille täytekakun, jonka halusin olevan melko peruskakku. Halusin kuitekin kokeilla vähän jotain uutta hillotäytettä ja löysinkin kaupasta ihanaa luomukirsikkahilloa. Pohjan tein perusohjeella: 6 munan täytekkakkupohja.

Kerrokset kostututin 3 dl sokerivedellä, joka oli maustettu 2 tl manteliaromilla. Väleissä on kirsikkahilloa ja kermavaahtoa ja päällä kermavaahtoa ja suklaata. Yhteensä täytteisiin ja koristeluun meni 5 dl kermaa ja 300 g hilloa. Suklaarouhe oli Fazerin tummaa suklaata reilu puolet levystä.



Pursottelutaitoni on vielä aika lapsekasta, mutta ehkä maku korvaa näön?

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mmmm, maistuis mullekin....

Merja kirjoitti...

Mä tykkään kovasti kirsikasta ja mikä ihaninta tuo kirsikkahillon purkki oli tosi nätti. Mä sain taas uuden maustepurkin:)

Veera kirjoitti...

Täydellinen!

Merja kirjoitti...

Kiitos Veera:)

Anonyymi kirjoitti...

Ai jestas, että näyttää ihanan mehevältä! :P Nam!

Merja kirjoitti...

Insanity: Kiitos kovasti:)!