Tein syntymäpäiväjuhlille täytekakun, jonka halusin olevan melko peruskakku. Halusin kuitekin kokeilla vähän jotain uutta hillotäytettä ja löysinkin kaupasta ihanaa luomukirsikkahilloa. Pohjan tein perusohjeella: 6 munan täytekkakkupohja.
Kerrokset kostututin 3 dl sokerivedellä, joka oli maustettu 2 tl manteliaromilla. Väleissä on kirsikkahilloa ja kermavaahtoa ja päällä kermavaahtoa ja suklaata. Yhteensä täytteisiin ja koristeluun meni 5 dl kermaa ja 300 g hilloa. Suklaarouhe oli Fazerin tummaa suklaata reilu puolet levystä.
Pursottelutaitoni on vielä aika lapsekasta, mutta ehkä maku korvaa näön?
6 kommenttia:
Mmmm, maistuis mullekin....
Mä tykkään kovasti kirsikasta ja mikä ihaninta tuo kirsikkahillon purkki oli tosi nätti. Mä sain taas uuden maustepurkin:)
Täydellinen!
Kiitos Veera:)
Ai jestas, että näyttää ihanan mehevältä! :P Nam!
Insanity: Kiitos kovasti:)!
Lähetä kommentti