lauantai 30. elokuuta 2008

Lammaskebab




Grillissä tulee mielestäni parasta ruokaa ja nopeasti ihanan maukasta. Nämä pötkylät voi tehdä myös hyvin uunissakin jos haluaa.

Lammaskebab

Taikina:
900 g lampaan jauhelihaa
1 iso sipuli
1 tl inkivääriä
2 valkosipulin kynttä
1 tuore vihreä chili
1 tl chilijauhetta
2 rkl silputtua tuoretta korianteria
1 tl garam masalaa
2 tl jauhettua korianteria
1 tl jauhettua jeeraa
1 tl suolaa
1 kananmuna

Paistamiseen
1 rkl maustamatonta jogurttia
1 rkl öljyä

Sekoita kaikki kebab taikina-ainekset keskenään joko käsin tai yleiskoneella. Anna taikinan maustua jääkaapissa hetki jos on aikaa. Muotoile pötkylöitä ja laita tikkuihin. Paista joko uunissa tosi kuumalla grillivastuksilla tai grillaa. Sivele Jogurtti ja öljyä pötkylöiden pintaan ennen paistoa. Tarjoile raidan ja leivän kanssa.

Ei kommentteja: