keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Työpaikan omenapiiraskilpailutJälleen tiukka kilpailu voittajasta!

Olinkin aikaisemmin kertonut meidän työpaikan hauskasta leivontakilpailusta, jossa kesäkuussa teemana olivat mokkapalat. Mokkapalakisan voittaja sai päättää uuden leivontakilpailun teemasta ja sehän olikin syksyisen sopiva omena. Osallistujia oli ennätykselliset kahdeksan, joista seitsemän oli makeita piirakoita ja yksi suolainen. Seitsemästä makeasta piirakasta jopa kaksi oli gluteenittomia omenapiirakoita. Oma omenapiiraani kilpaili numerolla kolme.


Herkulliset piirakat hupenivat nopeaan tahtiin nälkäisten ja makeanhimoisten suihin.

Jokainen maistelija käytti innokkaasti äänioikeuttaan!
Voitto jaettiin kahden todella herkullisen omenaleivonnaisen kesken. Kiertopalkintona toimiva pokaali on voittajillaan vuoroviikoin. Odotan innolla seuraavaa leivontakilpailua!

11 kommenttia:

Hanna Takala kirjoitti...

Argh, mä en kestä. Niin mitäs taas teitkään työksesi? Mille alalle mun pitää vaihtaa päästäkseni teille töihin :D Mun lähiympäristön nörttipojat ei innostuneet kun ehdotin leivontakilpailuja.

Merja kirjoitti...

Jams: Oli kivaa, että nämä leivontakilpailut jatkuivat, ettei jäänyt vain yhteen kertaan. Ehkä vielä omenapiirakan takia ei kannata alaa vaihtaa:D!

Ketsuppi kirjoitti...

Mielettömän kiva idea! Saisinkohan täälläkin ihmiset innostumaan vastaavaan...?
Ootteko jo päättäneet seuraavan kisaleivonnaisen?

Merja kirjoitti...

Ketsuppi: Mä kanssa tykkään kovasti ideasta. Nämä omppukisat olivat eilen, joten vielä ei ole tietoa seuraavasta aiheesta. Odotan innolla:D! Kannattaa ihmeessä kysellä työpaikalla!

Anonyymi kirjoitti...

Onpa hauska idea! Täytyykin harkita töissä.

Merja kirjoitti...

Kannat kattoon:)

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Ihana idea! hetkeksi jo ehdin innostua jos veisin omaankin työpaikkaani tämän idean, mutta saisikohan leivonnaiseni ollenkaan kanssakilpailijoita kun nuo keski-ikäiset insinöörimiehet ei ehkä ole aivan omillaan leivonnassa :D

Merja kirjoitti...

Johanna: Kuule sieltä voi löytyä piileviä (ja salattuja) kykyjä! Meillä oli osanottajana yksi mies ja useampi maistelija:D!

Jos sä yksin osallistut niin olet aina varma voittaja ja työpaikan inssit ovat tyytyväisinä suut makeina;)

Polkkapossu kirjoitti...

Heh, tämä on kyllä mennyt niin sopivasti överiksi, että olis melkein kiva päästä mukaan :D

Anonyymi kirjoitti...

Upeita piirakoita! Ja ihan mahtava juttu toi työpaikan leivontakilpailu!

Merja kirjoitti...

Polkkapossu: Kiva tehdä töissä yhdessä työkavereiden kanssa välillä jotain joka ei todellakaan liity millään tavalla töihin:). Yhdistää ihmisiä todella paljon.

Yaelian: Meillä on ollut ihan uskomaton taso leivonnaisissa. Koskaa ei tiedä kuka on voittaja.