torstai 16. lokakuuta 2008

Taide 2008

Maalaus: Mia Bergqvist

Helsingin taidemessut

Helsingissä järjestetään ensimmäistä kertaa tänä viikonloppuna taidemessut Wanhassa Satamassa. Käykäähän ihmeessä katsastamassa.

Viikonloppuna taitaa minulla olla macaronien leivonta edessä taidemessujen ohessa. Lupaan tehdä postauksen menee syteen tai saveen.

7 kommenttia:

david santos kirjoitti...

Excellent work!!!
Congratulations!!!

Merja kirjoitti...

Thank You David:)

Merituuli kirjoitti...

en olekaan kuullut tapahtumasta aiemmin. saas nähdä onnistuisiko lauantaina käydä, kun on lapsille lupailtu junaretkeäkin. tarkoitan siis että nää kaksihan vois yhdistää ;). listalta löytyi heti suosikkejakin, kuten esimerkiksi Kuutti Lavonen ja Samuli Heimonen.

Merja kirjoitti...

Hyppysellinen: Tää on kuulemma kaivattu tapahtuma Suomeen, jota on odotettu pitkään.

Minä mennen Mia Bergqvistiä kannustamaan:D

Anonyymi kirjoitti...

Ihania nuo Mia Bergqvistin maalaukset!Pidän naivistisista maalauksista ja nuo värit ovat aivat upeat. Jäänkin innolla odottamaan postaustasi macarooneista, ne ovat niin hyviä, nami!

Annika kirjoitti...

voi pylly! miksi kaikki kiva on samana viikonloppuna aina : <

hei, en tiedä otatko juttutoiveita vastaan, mutta mietin vaan että jos on inspiraatiota niin täällä yksi vegaani haluaisi kokea uusia helppoja ja jännittäviä ruokia ! :)

Merja kirjoitti...

Yaelian: Mian tyyli on kyllä kovasti myös minun mieleeni! Mä odota macaroneja pelonsekaisin tuntein:D

Amelia: Toki otan vastaan juttutoiveita! Mulla onkin tuolla jonkun verran kasvisruokia, jotka on helppo muokata vegaaniseksi ja viimeisin vegaaninen ruoka minkä olen postannut ovat nuo herkulliset perunahernepihvit.

Taatusti tulen lisää laittamaan ihan myös vegaanisia ruokia, mutta en ole uskaltanut noissa kasvisruoissa mainita aina vaikka ne välillä ovatkin vegaanisia, kun en ihan ole aina varma esim kaikista mausteista ovatko ne täysin vegaanille kelpaavia.

Elikkäs kiitos Amelia toiveesta ja toive otetaan mielellään vastaan:)!