keskiviikko 15. lokakuuta 2008

TrifleOlin ihastellut Soppakellarin hienoa pappilan hätävarajälkkäriä ja tietenkin sitä täytyi kokeilla. Minulta jäi huomattava määrä Hassun Hatuntekijän kakkua yli, niin täytyi minunkin testata tätä hauskan näköistä jälkkäriä. Tässä siis minun versioni englantilaisesta triflestä tai kotoisasti pappilan hätävarasta. Aalto-maljakko oli ainoa läpinäkyvä tarjoiluastia jonka omistan, joten tässäpä maljakkotrifle. Ehkäpä myös hyvä syy ostaa uusi kaunis lasinen tarjoiluastia...Mango-suklaa trifle

2 banaania
1 tölkki mangoja + tölkin mehu
suklaakastiketta
vispautuvaa vaniljakastiketta
Hassun Hatuntekijän kakkua tai muuta sokerikakkua/kuivakakkua
granaattiomena-vadelmahilloa tai jotain muuta hilloa

Vispaa vaniljakastike. Kasaa trifle aloittaen kakusta pohjalla ja kostuta kakkua joka kerroksessa mangomehulla. Voitelin kakunpalat hillolla ennen kasaamista. Kerrosta haluamasi tavalla ja ideaalitilanteessa anna maustua yön yli jääkaapissa.


6 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Hienoa käyttöä aaltovaasille! Meillä kyseinen maljakko palvelee kaukosäätimien säilytyskalusteena olkkarin sohvapöydällä.
Kommentoin tuonne aikaisemmin WTC:n macaroneista, mutta kommentti on kadonnut. :(
Eli Frambois on konditorian nimi ja niillä on sivut osoitteessa www.frambois.fi.

Merja kirjoitti...

Veera: Mulla vaasi pölytty hyllyllä niin nyt se sai viettää hetken makeaa elämää:D.

Hö no mihin ihmeeseen se kommentti on mennyt. Harmillista.

Kiits framboislinkistä! Ehkä ihan pakko käydä pian siellä.

Merituuli kirjoitti...

selailin tänään blogiasi tytär (1,5v) sylissäni. Triflen kohdalla ensisanojaan tapaileva pikkutyttö tuumasi isoon ääneen: "oi joi joi!" :D (Ja Mia Berqvistin kissan kohdalla maukui) Tarkoittaa vissiin sitä että tarttis jolloinkin rakentaa tuo pappilan hätävara. hyvältä näyttää vaasissa!

Merja kirjoitti...

Hyppysellinen: Ihana<3:) mau mau ja oijoijoi:D

Mulla oli aavistus, että tuo hätävara olisi hyvää, mutta se olikin tosi hyvää:D! Hienoa siinä vielä on, että sinne voi tunkea kaiken kaapista löytyvän makean.

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Hätävaraa on pakko koittaa vaikka joudun ihan kauppaan ostamaan nuo aineet.. siis AIVAN super syötävännäköistä ja millaisia kuvia... :) :)

Merja kirjoitti...

Johanna: ;) Tuo on vielä siksi kiva kun voi laittaa kaikkea herkkua ihan oman maun mukaan.