Teriyakikanaa nuudeleilla
Marinadi:
1 valkosipulin kynsi
1,5 tl raastettua inkivääriä
0,8 dl vaaleaa soijakastiketta
1 rkl sakea
0,6 dl miriniä
450 g kuutioituja kanan rintafileitä
Laita kana marinoitumaan jääkaappiin n. puoleksi tunniksi ja keittele nuudelit valmiiksi.
2 rkl rypsiöljyä
1 tl seesamiöljyä
1 sipuli
2 tl sokeria
kevätsipulia
seesaminsiemeniä
Valuta kanat marinadista ja laita pieneen kattilaan marinadi talteen. Wokkaile kanat rypsiöljyssä kypsäksi. Kiehauta marinadi ja anna porista pari minuuttia. Wokkaa sipuleita minuutti ja lisää nuudelit ja marinadi. Sekoittele. Koristele seesaminsiemenillä ja kevätsipulilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti