Nämä pikkuruiset vadelmapiiraset ovat hyvä makea sormiruoka juhliin. Kun tekee ison taikinan voi puolet pohjista täyttää suolaisella täytteellä ja puolet makealla. Rahka keventää täytettä ja vadelmat tuovat raikkauta herkkuun.
Vadelmaherkut
Taikinaohje on n. kuudelle pikku vuoalle ja täytettä jää vadelmarahkaksi.
1 annos piirakkataikinaa
Täyte:
1 tlk mansikkakermaa
1tlk maitorahkaa
vanilja-aromia
sokeria maun mukaan
vadelmia koristeeksi
7 kommenttia:
söpöjä ovat, mutta myös aika tyylikkäitä...voivatko ne olla samassa ruuassa - söpöys ja tyylikkyys? ilmeisesti ;)
Kiitos! Mielestäni valokuvat onnistuivat aika hyvin. Täytyy ehkä siirtyä vain makeisiin herkkuihin, kun niistä tuntuu saavan kauneimmat kuvat:D
Tuo pursotus tuo näihin ihanaa glamouria! Olisivat paljon tavanomaisempia, jos täyte olisi vain lätkäisty lusikalla päälle (niinkuin mä yleensä aina tällaisissa teen...).
Mä ostin uuden pursottimen jo äitienpäiväksi, mutta nyt vasta uskaltauduin kokeilemaan.. Tästä lähtien pursotan kaiken lautaselle, tulee niin nättiä :D.
toi on muuten anna totta!
Aivan mielettömän suloisia! :)) Tästä sain heti idean mitä teen tupareihini syötäväksi :> Ihania!
Martina: Kiva kuulla:). Ovat helppoja tehdä ja näyttävät nätiltä. Ihan täydellistä:).
Lähetä kommentti