Tämä on yksinkertainen ja herkullinen kanaruoka. Töiden jälkeen on mukava saada nopeasti ihanan maistuvainen ruoka eteensä. Kanan asemasta voit käyttää myös nautaa tai possua. Soijasuikaleetkin toimivat varmasti jos laitat ne marinoitumaan ajoissa. Tämä ruoka taitaa olla yksi Chilimiehen bravuureista?
Kanaa osterikastikkeessa
450g kanan marinoimattomia rintafileitä/suikaleita
pala purjoa
2 rkl osterikastiketta
ripaus sokeria
1tl vaaleaa soijaa
1tl öljyä
2tl maissijauhoja
Tee lihalle marinadi sokerista, soijakastikkeesta, öljystä ja maissijauhoista. Marinoi suikaloitua lihaa muutama minuutti. Kuumenna kasvisöljyä (rypsi, maapähkinä) wokissa ja paista kana nopeasti kypsäksi. Lisää purjot ja osterikastike. Wokkaa hetki. Tarjoile tulisen chilikastikkeen ja riisin kanssa.
5 kommenttia:
Jes, tätä mie teen! Ostin vähän aikaa sitten osterikastiketta, joka avaamattomana odottaa kaapissa :)
Ihanan näköistä ja kuuloista :)
Mä tykkään kaikesta osterikastikkeessa:D. Siitä on tullut jo kotona vähän vitsi.. Kerro sitten kun olet tehnyt, että tuliko hyvää!
hieno kuva!
meillä tuo pastapää tykkää kovasti tulisesta ruuasta, tämä menis varmaan komiasti alas.
hyppysellinen: itse tuo ruokahan ei ole tulista. Se täytyy maustaa tuliseksi:D.
jees jees. kokonaisuutta tarkoitinkin ;)
sopii just koko perheen ruuaksikin, kun Pastapää vois maistaa sitten vasta lautasella, kuten resepti kuuluukin.
Lähetä kommentti