keskiviikko 14. toukokuuta 2008

Aasian tuulia


Tämä on yksinkertainen ja herkullinen kanaruoka. Töiden jälkeen on mukava saada nopeasti ihanan maistuvainen ruoka eteensä. Kanan asemasta voit käyttää myös nautaa tai possua. Soijasuikaleetkin toimivat varmasti jos laitat ne marinoitumaan ajoissa. Tämä ruoka taitaa olla yksi Chilimiehen bravuureista?


Kanaa osterikastikkeessa

450g kanan marinoimattomia rintafileitä/suikaleita

pala purjoa

2 rkl osterikastiketta

ripaus sokeria

1tl vaaleaa soijaa

1tl öljyä

2tl maissijauhoja

Tee lihalle marinadi sokerista, soijakastikkeesta, öljystä ja maissijauhoista. Marinoi suikaloitua lihaa muutama minuutti. Kuumenna kasvisöljyä (rypsi, maapähkinä) wokissa ja paista kana nopeasti kypsäksi. Lisää purjot ja osterikastike. Wokkaa hetki. Tarjoile tulisen chilikastikkeen ja riisin kanssa.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jes, tätä mie teen! Ostin vähän aikaa sitten osterikastiketta, joka avaamattomana odottaa kaapissa :)
Ihanan näköistä ja kuuloista :)

Merja kirjoitti...

Mä tykkään kaikesta osterikastikkeessa:D. Siitä on tullut jo kotona vähän vitsi.. Kerro sitten kun olet tehnyt, että tuliko hyvää!

Merituuli kirjoitti...

hieno kuva!
meillä tuo pastapää tykkää kovasti tulisesta ruuasta, tämä menis varmaan komiasti alas.

Merja kirjoitti...

hyppysellinen: itse tuo ruokahan ei ole tulista. Se täytyy maustaa tuliseksi:D.

Merituuli kirjoitti...

jees jees. kokonaisuutta tarkoitinkin ;)

sopii just koko perheen ruuaksikin, kun Pastapää vois maistaa sitten vasta lautasella, kuten resepti kuuluukin.