maanantai 21. heinäkuuta 2008

Pikaruokia ja karvaisia kavereita

Valokuvia Tokiosta (osa 3)



Tokiossa tulee välipalailtua paljon ostosten lomassa pikaenergian tankkaamiseksi. Tässä muutamia kohtalaisia ja huonoja välipalaherkkukuvia, sekä ihania pikkukoiria. Ensimmäisessä kuvassa Odaibassa nautitut mangokuplateet. Itsetehtynä tietenkin paljon herkullisempaa..

Söpö koiranpentu Harajukussa.

Aamupala Shibuyassa tanskalaisessa (?) kahvilassa. Kanaleipä, mystinen pulla ja jääkahvi. Ystävällä leipälajitelma ja kahvia. Tokiossa on ihanaa vahvaa kahvia saatavilla joka paikassa.


Iltapalana yöjuoksujen jälkeen takoyaki eli mustekalapalleroita.




Onigiriä tonnikalamajoneesilla. Maistoin myös onigiriä luumulla ja jollain savukalalla. Taasen jokainen ostokerta oli tuuripeliä. Toista kertaa en tuota hyvää tonnikalaherkkua löytänyt.


Harajukulaisen koirien kauneudenhoitolaitoksen mainoskamppania. Yksi koirista oli halvaantunut ja hänen rullatuolinsa näkyy kuvassa oikealla.

Ihania kesähelteen herkkuja edamamea (soijapapuja) ja Asahia.


Tämä ruoka-annos oli ylivoimaisesti lomani kamalin. Munaa, riisiä ja pannupihvi ilman mitään mausteita. Ruoka oli Tobu-tavaratalon ravintolakerroksista ja jono oli todella pitkä kyseiseen ravintolaan. Henkilökunta oli todella ystävällistä ja olimme varmoja saavamme todella hyvää ruokaa. Karmea pettymys..



Ihanaa lattea Akihabarassa, viehättävässä kahvilassa. Huomaa hauskat tuopit.

2 kommenttia:

Sammakko kirjoitti...

Takoyakia--- aih!

Ja niin nätit nuo lattemukit. Tuommoiset voisin minäkin ottaa.

Merja kirjoitti...

Takoyaki oli hyvää:)! Törmättiin aika moniin vinkeisiin kahvikuppiratkaisuihin matkan aikana:).