tiistai 22. heinäkuuta 2008

Kiinalaista ja thaimaalaista

Valokuvia Tokiosta (osa 5)



Tokio on aivan mahtava kaupunki, ei vain hyvän japanilaisen ruoan puolesta, mutta Tokiossa on sadoittain hyviä ulkomaisia ravintoloita. Kävimme useasti Shinjukussa syömässä Intialaista Raj Mahalissa ja todella herkullista Nepalilaista Sansarissa. Takashimaya Time Squaren ostoskeskuksessa oli myös tyylikäs intialainen ruokapaikka, jonka nimeä en nyt muista. Taisi olla ostarin ainoa intialainen, joten helppo löytää 13. kerroksesta. Näistä ravintoloista valittettavasti minulla ei ole kuvia, kun en ihan joka paikassa kehdannut valokuvia räpsiä tai nälkä oli liian kova...


Kävimme Shinjukussa Thaimaalaisessa ravintolassa. Ruoka ei ollut ihmeellistä, mutta ei huonoakaan. Kaikki maistui miltä pitikin, mutta se jokin puuttui. Kuvassa som tam, punaista currya ja kanaa, vihreää currya ja katkarapuja, sekä pad thai tofulla.




Seuraava ruokapaikkamme, joka oli aivan upeasti sisustettu Tokyo Daihanten. Kiinalainen ravintola Shinjukussa. Dim Sumit olivat taivaallisia, muu ruoka hyvää, mutta ei niin ihmeellistä. Kuvissa vasemmalta ylhäältä singapore sling, pekinginankkakääryle, katkarapucurry, dimsumeja ja jälkkärinä oolongia ja kermaa.

2 kommenttia:

oliivia kirjoitti...

On ollut kiva lukea matkaraporttiasi, Tokioon tekisi mieli itsekin joskus päästä. Kielitaidotonkin (japania osaamaton) siis pärjää siellä, vai?

Merja kirjoitti...

Mukavaa Oliivia jos olet tykännyt. No myönnän käyneeni japanin kielen alkeet, mutta nuo kirjaimien osaaminen olisi se kaikkein tärkein. Kyllä ainakin Tokiossa japania osaamaton pärjää!