maanantai 21. huhtikuuta 2008

Ihana kevät


Pistä silmäsi kiinni. Käännä kasvosi aurinkoon.

Vedä syvään henkeä ja nauti hetkestä...

12 kommenttia:

Torttumies kirjoitti...

On hienot sivut, tuoksuu vanilja tänne saakka.

Merja kirjoitti...

Kiitos torttumies kehuista;)

Merituuli kirjoitti...

kaunis, mutta myös hellyttävä kuva. hellyttävä siksi, että suuressa purkissa pienet versot kurottavat kohti valoa, takanaan jo pidempään tuuhistunut kasvi. kuvassa on mielestäni aika paljon symboliikkaa, tahallisesti tahi ei...

Merja kirjoitti...

Itseasiassa tämä kuva on ystäväni Mian ottama. Annoin tämän pikkubasilikan hänelle lahjaksi ja hän otti kuvan tästä pikkuisesta isoveljen vieressä. Kuva on ihan tarkoituksellinen:)

Mialle vaan terveisiä, että odottelen Fabion (kaunis nimi pikkubasilikalla;D) kasvupäiväkirjaan lisäystä:)

Isoveljen nimeä en muista, mutta on kuulemma hyvin suojelevainen pikkuista kohtaan;);).

Merja kirjoitti...

Tarkka silmä muuten sulla. Multa jää yleensä tollaset hienot symboliikat ihan huomaamatta. En taida olla mikään kaunosielu;D

Anonyymi kirjoitti...

Hyppyselliselle. Osuit aivan oikeaan. Kuvassa on vahvaa symboliikkaa tarkoituksella. Jokainenhan meistä tarvitsee nuorena, pienenä taimena, apua ja neuvoja sekä tukea, jotta saisi hyvät eväät elämälleen. Pikku taimi Fabio on saanut tuekseen Giuseppe nimisen basilikan, joka on jo suuri ja tuuhea ja jonka elämänkokemusta Fabio imee itseensä niin neuvoina kuin esikuvana. Kuva kertoo myös hauskalla tavalla Rossanan Bella Vanilla blogin kasvua ja kehitysta muutaman sanan, kuvan blogista, suureksi ja kauniiksi kokonaisuudeksi. Tällä hetkellä Fabio on jo melkein täysikasvuinen. Olen jo kerännyt herkkullista satoa sen suurista ja aromikkaista lehdistä ja pian molemmat pääsevät nauttimaan auringosta parvekkeelle. Jokaisessa meissä asuu pieni taimi, joka tarvitsee huolenpitoa ja jonka haluaa kasvavan vahvaksi sekä itsenäiseksi aikuiseksi. Elämä on ikuista oppimista! Mia

Merja kirjoitti...

Kiitos Mia selvennyksestä:)

Merituuli kirjoitti...

kiitos Miia myös minun puolestani :)

ostaessani taidetta (siis meillä on kolme taulua ja yksi patsas, ettei tule väärää käsitystä "taidekokoelmastamme ;) ) tai nähdessäni upeita taideteoksia muodossa tai toisessa, on minusta aina mielenkiintoista kuulla tarina sen takana.

Merituuli kirjoitti...

tämä menee kyllä taas niin ohi aiheen, mutta ei kai sen väliä... poista vaan rossana jos haluat :)

onko kommentoija siis linkeissäkin mainittu taiteilija Miia Bergqvist? kävin katsastamassa kuvia ja mietinkin missä olen nähnyt töitäsi, kunnes törmäsin cv:ssä Naivistit Iittalassa näyttelyyn. Se kuuluu jokavuotisiin kesäperinteisiimme. Näyttely on tullut tutuksi Raija Nokkalan, äitini hyvän ystävän kautta. Oletko mukana tänäkin vuonna? Jos, hauskoja avajaisia ensi viikolla.

Merja kirjoitti...

Saa mennä ohi aiheen:) Juuh on tuo ystäväni Mia se taiteilija Mia Bergqvist. Kerroin terveisesi Mialle, tulee varmaan kommentoimaan jahka töiltään ehtii;D.

Anonyymi kirjoitti...

Hyppysellinen. Olen kuin olen tuo sama henkilö ja mukana Naivistit Iittalassa näyttelyssä. Olen nyt mukana kolmatta vai oliko se nyt neljättä kertaa. Tänä kesänä onkin isot pippalot kun tapahtuma täyttää 20 vuotta. Omakin näyttely on tulossa Helsinkiin elokuussa.
Raija Nokkala on aivan mahtava taiteilija. Pidän kovasti hänen töistään! Ehkä tapaamme Iittalan avajaisissa. Tule vain rohkeasti hihasta nykäisemään. Mia

Merituuli kirjoitti...

olisimme kovasti halunneet tulla avajaisiin, mutta oma työrupeamani päättyy vasta puoli viideltä emmekä siis millään ehdi :( .

juu, olen samaa mieltä Raijasta taiteilijana.Hän on persoonanakin uskomattoman energinen, monella tavalla luova ja eläväinen, ehkä tiedätkin ;).